Meistä

Tämä on sivusto, joka vertailee erilaisia deittisivustoja. Tarkoituksemme on helpottaa sinkkuja löytämään paras deittailuun soveltuva palveluntarjoaja.

Nykyisin on suuri määrä tarjolla olevia deittisivustoja. Tämä on sinänsä hyvä asia, mutta tekee käyttäjälle valinnasta vaikeamman. Tämän vuoksi esittelemme deittisivustoja, joiden arvioimme olevan parhaita.

Erittäin suuri etu on se, että kaikki deittisivustot tarjoavat ilmaisen rekisteröitymisen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa rekisteröitymisestä ja voit nähdä mitä deittisivustolla on tarjottavanaan. Tällä tavalla voit saada sivustosta vaikutelmanennenkuin päätät siitä, maksatko palvelusta vai et.

Kun arvioimme deittisivustoja, kiinnitämme huomion useisiin asioihin. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on rekisteröityneiden ja aktiivisten käyttäjien määrä jokaisessa maassa. Tämä on ehkä jopa tärkein tekijä deittisivustolla, sillä valinnanvaran määrä on olennaista.

Tarkastelemme myös sen, kuinka helppoa deittisivuston käyttäminen on ja kuinka helppoa on saada yhteys henkilöön, jolla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita. Monilla deittisivustoilla on tarkoitukseen suunniteltuja algoritmeja ihmisten yhdistämiseen ja tarkastelemme myös näitä.

Jotkut deittisivustot käyttävät valheellisia tilejä saadakseen sivuston näyttämään siltä, että sillä on enemmän aktiivisia käyttäjiä kuin todellisuudessa. Jos arvioimme tästä olevan kyse, alennamme sivuston loppuarvosanaa varsin tuntuvasti.

Jotta nettisivustoamme voi ylläpitää ja ansaitaksemme hieman voittoa, saamme komission silloin, kun käyttäjä sivustoltamme rekisteröityy ja/tai tilaa deittisivuston palvelun. Tämä voi jonkin verran vaikuttaa siihen, miten arvostelemme deittisivustoja, mutta ei ratkaisevasti.

Toivomme, että pidät tästä verkkosivustostamme ja että löydät sinulle sopivan deittisivuston. Voit ottaa meihin vapaasti yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää.

Ystävällisesti sinun, Asiakaspalvelu